|
Post by Karo Drugelis on Mar 31, 2006 15:44:12 GMT -5
tu gal nesveika?? Isdavei mus ar ka?? ;DDDD
|
|
|
Post by Valdove on Mar 31, 2006 16:37:33 GMT -5
<nepatenkinta pasnairavo i Rozen, tuomet atsisuko i angleliuke. Is zemes pradejo lysti vos matomos gijos ir viniotis aplink visa jos kuna, pjaustydamos oda ir palikdamos gilius rezius. WIL su pasitenkinimu ziurejo i kraujuojancia auka> Vampyrai tokiu sutarciu nesudarineja! Jeigu angelai tokie protingi, jie butu tai numate. Bet dabar esi kaip mezgalis po suns kaklu.
|
|
|
Post by †Rozen† on Apr 1, 2006 9:21:54 GMT -5
<Liudnai ziuri i besikankinancia Angeliuke, ir sunkiai atsidusta.> 'Ai... Beje, as jusu neisdaviau, cia tik man tokia... bjauri nuotaika...' <Vel atsidusta Rozen, ir sunkiai nusisypso.>
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
esu angelas apkarpytais sparnais.. vis dar angelas velnio suviliotas.. angelas kuris meilei pasidave
|
Post by angeliuke on Apr 2, 2006 6:40:53 GMT -5
jus nenorite nei taikos, nei sutarciu, tad jus nelaimesite jokiu tautu... isnaikins jus angelu galybe, prisides ir velniu masalyne... linkiu geru dienu <aplink apsigaubia sviesa ir angeliuke pakyla is draskanciu gyju... apsisuka ir isnyksta>
|
|
|
Post by Valdove on Apr 2, 2006 9:50:16 GMT -5
Kur taip skubi?! <issisiepe WIL ir mestelejo neaiskios formos daigta i ora. Angeliuke vel atsirado saleje> dar nebaigiau
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
esu angelas apkarpytais sparnais.. vis dar angelas velnio suviliotas.. angelas kuris meilei pasidave
|
Post by angeliuke on Apr 4, 2006 11:22:36 GMT -5
na ir ko tu nori is manes? as ivygdziau savo misija ir neturiu ka daugiau cia daryti... nebent tu apsigalvojai... gal visgi prisijungsi?.. nes niekad neuzkariausi pasaulio..
|
|
|
Post by bloodytears on Apr 18, 2006 12:30:22 GMT -5
As, Romantic Vampire, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe, ir man nedreba kojos, nes baime nepradeda rastis mano galvoje. Didziule pasaipa sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu!..
|
|
|
Post by nosferatus on May 23, 2006 8:51:51 GMT -5
As, nosferatus Vampiras, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo(jei tik as kada nors numirsiu). O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe(ir savo galybe), ir man nedreba kojos, nes baime nepradeda rastis mano galvoje(niekas man nebaisu). Didziule pasaipa sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje(o kam ta pasaipa? ). As Jums Istikimai Tarnausiu!.. (stangsiuosi tarnauti (man sunku adaptuotis naujoje aplinkoje ir dazniausiai susilaukiu nemalonumu per savo savigarba) )
|
|
|
Post by 14sigena88 on Aug 3, 2006 10:13:55 GMT -5
em.. gerai, sventinat, nesventinat, bet kaip ce suprast?? - viskas tuomet gaunas per atstuma e, o kode ce per amzius vis tu garsiuju vampiru nebuna m?
|
|
|
Post by †Rozen† on Aug 6, 2006 6:51:40 GMT -5
Vienas garsusis vampyras [as] jau atsigavo. Zmones, sakykit priesaika normaliai, kokia ji ir turi buti, o ne iskraipykit ja visaip. Jei nepatinka, tai ciuozkit is cia, o ne darykit nesamones. Dekui uz demesi. Amen.
|
|
|
Post by jaunoji vampyriuke on Aug 19, 2006 11:29:37 GMT -5
5 ???As Paprastas Mirtingasis, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekad neisduoti Galinguju -Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji -Isproteje vampyrai. As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu...
|
|
|
Post by nusikaltus on Nov 10, 2006 13:17:13 GMT -5
As Paprasta Mirtingoji, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekad neisduoti Galinguju -Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji -Isproteje vampyrai. As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu...
|
|
|
Post by satan on Dec 15, 2006 11:21:20 GMT -5
|
|
drakul
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by drakul on Nov 2, 2007 15:28:09 GMT -5
As, Paprastas Mirtingasis, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu!..
|
|
|
Post by johnyz on May 22, 2008 11:47:03 GMT -5
As, Paprastas Mirtingasis, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu!..
|
|
|
Post by wowposter on Sept 28, 2008 13:10:56 GMT -5
|
|
medeina
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by medeina on Dec 8, 2008 9:22:27 GMT -5
|
|
BloodQeen
-=Is kazkur islindes=-
istroskus kraujo..=)
|
Post by BloodQeen on Apr 7, 2009 12:29:41 GMT -5
Að paprasta mirtingoji prisiekiu amþina iðtikimybe vampyriðkajam sluoksniui iki savo gyvenimo galo ir po jo.Prisiekiu niekada neiðduosiu Galinguju-Iðprotëjusiu Vampyru Klano ir iðtikimai jam tarnausiu.=)
|
|
kryzkele
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by kryzkele on May 7, 2009 23:45:23 GMT -5
|
|