|
Post by Valdove on Feb 8, 2006 17:46:34 GMT -5
Cia issakysit savo priesaika =D
|
|
phantom
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by phantom on Feb 25, 2006 4:59:46 GMT -5
As, Paprastas Mirtingasis, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu!..
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
esu angelas apkarpytais sparnais.. vis dar angelas velnio suviliotas.. angelas kuris meilei pasidave
|
Post by angeliuke on Mar 5, 2006 11:55:50 GMT -5
As, paprasta angeliuke Angelu Galybes atstove, prisiekiu istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui, jei jis ir prisieks Angelams. Niekada neisduosiu Galinguju - Isprotejusiu Vampyru Klano, jei jis neisduos Didziojo Angelo Malones. Istikimai jam tarnausiu iki savo gyvenimo galo, jei jie istikimai tarnaus Angelu Malonei. O, Galingieji - Isproteje Vampyrai! As matau Jusu ir musu Angelu Galybe. As Jums Istikimai Tarnausiu jei jus Istikimai Tarnausit Angelu galybei!.. =]]
|
|
|
Post by Valdove on Mar 19, 2006 12:30:09 GMT -5
per nauja sakyk ir taip kaip pridera =DDD
Angeliuke, as tave nusaunu su Granatomedu kad tu numirtum, atgimtum ir per nauja duotum priesaika. per amzius amen.
<WIL issitrauke granatomeda, uzsitaiso ir paleidzia kulka i andgelike>
|
|
Archane
-=Is kazkur islindes=-
Juodasis Smaragdas
|
Post by Archane on Mar 19, 2006 12:41:14 GMT -5
As, Paprastas Mirtingasis, prisiekiu amzina istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui. Prisiekiu, niekada neisduoti Galinguju-Isprotejusiu Vampyru Klano, ir istikimai jam tarnauti iki savo apgailetino gyvenimo galo. O, Galingieji-Isproteje Vampyrai! As matau Jusu Galybe, ir man dreba kojos, baime pradeda rastis mano galvoje. Didziule pagarba sukyla mano sieloje, samoneje ir pasamoneje. As Jums Istikimai Tarnausiu!..
|
|
|
Post by Karo Drugelis on Mar 24, 2006 9:20:26 GMT -5
As, paprasta angeliuke Angelu Galybes atstove, prisiekiu istikimybe Vampyriskajam Sluoksniui, jei jis ir prisieks Angelams. Niekada neisduosiu Galinguju - Isprotejusiu Vampyru Klano, jei jis neisduos Didziojo Angelo Malones. Istikimai jam tarnausiu iki savo gyvenimo galo, jei jie istikimai tarnaus Angelu Malonei. O, Galingieji - Isproteje Vampyrai! As matau Jusu ir musu Angelu Galybe. As Jums Istikimai Tarnausiu jei jus Istikimai Tarnausit Angelu galybei!.. =]] nepriimta. vampyrai nepripazista jokiu islygu. arba prisiekiat taip kaip reikia, arba ne ;]~
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
esu angelas apkarpytais sparnais.. vis dar angelas velnio suviliotas.. angelas kuris meilei pasidave
|
Post by angeliuke on Mar 24, 2006 13:34:55 GMT -5
siuliau as jums sanjunga tarp angelu ir vampyru, bet atrodo jus to nenorite, deje as esu prisiekusi angelams, tad neturiu eises prisiekti vampyrams...
|
|
|
Post by Karo Drugelis on Mar 24, 2006 15:33:10 GMT -5
oho, gana idomiai skamba.... o angelai skanus?
|
|
|
Post by Valdove on Mar 25, 2006 14:05:27 GMT -5
nesvarbu, kiek zinau - kraujo turi^^
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by angeliuke on Mar 25, 2006 15:10:11 GMT -5
baltojo kraujo turim, kuris jums netinka =DD
|
|
|
Post by Valdove on Mar 26, 2006 8:30:35 GMT -5
Man visi tinka <issisiepe WIL> kol kraujas, tol gerai.
|
|
|
Post by Karo Drugelis on Mar 27, 2006 7:14:30 GMT -5
joa, mes mums bet koks kraujas tinka ;D
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by angeliuke on Mar 27, 2006 7:35:56 GMT -5
na tai galit gert... tik problema bus ta kad patys patapsit angelais ir tarnausit musu angelu Dievybei =DD as ir kazkada buvau vampyre... jusu manymu tada ka grynas angelas cia veiktu? =D
|
|
|
Post by Valdove on Mar 27, 2006 11:14:17 GMT -5
<WIL issiviepe> tu ka, mus nevykeleis laikai? Gal kazkada taip buvo, bet dabar zaidimui mes vadovaujam.
|
|
|
Post by Karo Drugelis on Mar 28, 2006 8:17:03 GMT -5
vampyrai seniai tapo stipresniais uz angelus, ir tie angeliukai patys mums po kojom sliauzioja, gad dar kelias dienas pagyvent galetu
|
|
|
Post by Valdove on Mar 28, 2006 9:47:21 GMT -5
toj uzmesiu koki spec ranga^^ tik koki?^^
|
|
angeliuke
-=Is kazkur islindes=-
|
Post by angeliuke on Mar 29, 2006 11:22:34 GMT -5
oj svaikit svaikit =]] jus net nezinot kas kuriame jums uz nugaru... ups parasitariau... db man bus prastai... aisku ne jusu...
|
|
|
Post by †Rozen† on Mar 29, 2006 13:06:14 GMT -5
<Ilekia Rozen ir prataria.> 'Ei, ei... raminkites visi... Taika ir ramybe!'
|
|
|
Post by Karo Drugelis on Mar 31, 2006 5:55:24 GMT -5
haaa haaaa neisdegs ;DD
|
|